HU  |  DE  | EN

LÁZÁR ARCHIGRAF BT

A „hely szellemének” megkeresése és az épületek ennek megfelelően való kialakítása fontosabb számunkra, mint bármely építészeti stílus által diktált szabály. Minden tervezési munkát előítéletek nélkül próbálunk megközelíteni.

1983-ban kezdtem el főépítészként dolgozni egy vidéki városi önkormányzatnál, 1988 óta pedig építész tervezőként számos épületet terveztem Magyarország legjobb építészeti stúdióival és irodáival együttműködésben.

2001-ben végül létrehoztam a saját építészeti tervező vállalkozásaimat, hogy kiszolgáljam az állandóan változó társadalmi igényeket.

Legidősebb fiam, Zoltán, 2019-ben csatlakozott a csapathoz grafikai és építészeti látványtervezőként.

Felelősséget érzek a környezetükbe illeszkedő és fenntartható módon működtethető beruházások és projektek sikeres megvalósításáért.

Mérnöki szolgáltatásaink

A cégeink vezető tervezőjeként főként társasházakat, egészségügyi létesítményeket, vendéglátó egységeket és szálláshelyeket terveztem. Az utóbbi időben grafikus fiammal erdélyi projektekben veszünk részt tervezéssel, tanácsadással, látványtervek készítésével.

A Casiopea Group kft. vezető tervezőjeként építészeti és teljeskörű mérnöki szolgáltatásokat biztosítottunk társasházak, lakóparkok, bevásárló és szolgáltató központok tervezésében nemcsak Magyarországon, hanem Közép- és Kelet Európa több országában.

Szakági tervező kollégáink és cégeik Magyarországon a legjobbak közé tartoznak.

Lázár Gyula építész

Cégeim:

Lázár ARCHIGRAF Tervező és Szolgáltató Bt.       9421, Fertőrákos, Középszikla sor 19/A

Első Kastélyhasznosító és Szolgáltató kft.            1094, Budapest, Balázs Béla utca 34./B 602.

Tel: +36-20-411-7170                 e-mail: office@lazarchitects.com              www.lazarchitects.com

Minden jog fenntartva © Fertőrákos 2021 | Készítette: Schubert Dávid

Megszakítás