HU  |  DE  | EN

KŐFEJTŐ KÁVÉZÓ

Kávézónk a Barlangszínház és Kőfejtő területén található. Lehetőséget nyújtunk a Kőfejtő látogatóinak, hogy a tanösvényen, a barlangban tett séta után teraszunkon megpihenjenek, feltöltődjenek. A Barlangszínházi előadások előtt alkalmat adunk vendégeinknek egy kellemes ráhangolódásra. Kávézónk nemcsak a Kőfejtő és a Barlangszínház látogatóit várja. Szeretettel invitálunk meg minden kávézni és felfrissülni vágyót is.

Olasz pörkölésű, 100% Arabica kávéból készítjük kávéink széles kínálatát. Kávék mellett forrócsokoládéval, teával várjuk Önöket. Különleges kínálatunk a sülttea,amit akár ajándéknak is megvásárolhatnak. Melegételre vágyóink 8 féle melegszendvicsből választhatnak. Hűsölni vágyó vendégeinket fagylalttal, jégkrémmel, jégkásával, valamint különböző koktéljainkkal várjuk. Helyi borokból és kézműves sörökből is választhatnak vásárlóink, melyek akár ajándéknak is kiválóak erről a térségről.

Kávézónkban megtalálhatók ajándéktárgyak, szuvenírek, amire a Fertőtérségben büszkék lehetünk. A helyi termelők és kézművesek portékáiból tudnak nálunk válogatni. Ha igazán értékes emléket vinnének magukkal a Kőfejtőről, Fertőrákosról, netán a Páneurópai Piknik Parkról vagy Sopronról, akkor mindenképpen érdemes megnézni az üzletünk kínálatát

Facebook elérhetőség: https://hu-hu.facebook.com/lisztcafe/

Minden jog fenntartva © Fertőrákos 2021 | Készítette: Schubert Dávid

Megszakítás