HU  |  DE  | EN

KATALIN VENDÉGHÁZ

A Fertő-tóhoz vezető út közelében, családias környezetben várjuk vendégeinket. Az igényesen berendezett szobák erkélyéről a Fertő-tó panorámája tárul elénk.

A 2 szoba (2X2 fő + pótágyazási lehetőség) TV, hűtő, mobil klímával felszerelt. Gépjárművek részére zárt pakoló, az aktív időtöltéshez pedig hagyományos és elektromos kerékpárok állnak a vendégek rendelkezésére. A hangulatos piknikhelyszín rendkívül közkedvelt, a csodálatosan kialakított kerti pihenőrészek pedig nyugodt pihenésre is lehetőséget kínálnak. Büszkék vagyunk arra, hogy barátságos, figyelmes vendéglátással visszatérő vendégkört tudtunk kialakítani.

A Fertő-táj világörökségi helyszínek, a magyar-osztrák határmenti térség, valamint Sopron városa páratlan értékekkel rendelkeznek. A kulturális és épített örökségek egyik kiemelkedő ajánlata az egész nyarat betöltő Fertőrákosi Kőfejtő Barlangszínház előadássorozat. A Fertő tó körüli kerékpáros turizmusnak igazi kultúrája honosodott meg, a Fertő tavi hajózással kombinálva aktív pihenési lehetőséget kínál minden korosztály számára. A soproni történelmi borvidék termelői pincéiben kitűnők a borok, pincelátogatásra hívogatnak.

A gazdag programválaszték tartósan, több napra marasztalja Vendégeinket, akik kivétel nélkül gazdag élményekkel, visszatérést ígérve búcsúznak.

Keressen fel bennünket, szívesen látott Vendég lesz nálunk!

Horváthné Hoszpodár Katalin
H-9421 Fertőrákos
Fő utca 250.
Tel.: 36/99/355-364
Mobil: +36 30/5316599
E-mail: katalin.hoszpodar@gmail.com

Minden jog fenntartva © Fertőrákos 2021 | Készítette: Schubert Dávid

Megszakítás